END OF SEASON SALE! Kies uit meer dan 5300 producten Nu kopen

Dames hardloop handschoenen

Tijdens winterlopen let je beter op accessoires. Een van de belangrijkste zijn hardloophandschoenen. Bij Top4Running vind je kwalitatieve sporthandschoenen van je favoriete merken. Houd je handen warm!

Hardloophandschoenen - Waarom zijn ze zo belangrijk?

Je wilt absoluut geen koude of bevroren handen hebben tijdens het hardlopen. Daarna is het niet meer mogelijk om op te warmen en krijg je het koud over je hele lichaam. Neem daarom in de winter hardloophandschoenen mee. Ze zijn een must voor temperaturen onder het vriespunt, vooral voor lange runs.

Hoe hardloophandschoenen kiezen?

Winterhandschoenen voor dames zijn meestal gemaakt van synthetische materialen. Elk heeft verschillende eigenschappen en wordt gebruikt voor iets andere fysieke activiteiten. Bij Top4Running vind je handschoenen gemaakt van de volgende materialen:

  • Polyester: een geweldig materiaal voor zweetafvoer, ademend en houdt je handen droog en warm.
  • Fleece: Je waarschijnlijk ken het heerlijke gevoel om in de winter in een fleecedeken te kruipen. Warm en gezellig comfort. Fleecehandschoenen zijn hetzelfde - je handen zullen er warm in zijn. Hun zweetafvoerende eigenschappen zijn echter slechter. Het zijn zeer warme dameshandschoenen, dus ze zijn meer geschikt voor kortere runs of minder intensieve, langere activiteiten, zoals wandelingen.
  • Softshell: Softshell-handschoenen voor dames bieden waterbestendigheid en windbescherming. Ze zijn daarom ideaal voor winderig en regenachtig weer.

Hardloophandschoenen - Een maatje voor hindernisraces

Als je een liefhebber bent van obstakelraces, voeg dan ook toe aan je padschoenen een paar hardloophandschoenen. Het is een van de weinige toegestane accessoires voor obstakels die het je gemakkelijker maken om ze te overwinnen. Je kunt ze gebruiken voor klimrekjes of touwklimmen, waar ze je helpen je grip te verbeteren. Het voorkomt eelt of schaafwonden bij het trekken van zware lasten. Last but not least, ze geven je comfort op hoge muren.

Hardloophandschoenen voor dames - Comfort voor een goede prijs

Hardloophandschoenen zorgen voor comfort tijdens het hardlopen, vooral in de winter. Het is een klein kledingstuk dat je tijdens het hardlopen gemakkelijk kunt uittrekken en in je hardlooprugzak kunt stoppen. Bekijk het aanbod van Top4Running en koop vandaag nog kwalitatieve hardloophandschoenen tegen redelijke prijzen!

Ga verder
Filtr
Merk
Nike (2)
Under Armour (1)
Filter niet gevonden
Maat
XS (2)
S (1)
M (3)
L (2)
XL (1)
Filter niet gevonden
Paars
(1)
Wit
(1)
Zwart
(1)
Filter niet gevonden
Casual (2)
Hardlopen (3)
Filter niet gevonden
Ademend (2)
Reflecterend (1)
Waterbestendig (1)
Filter niet gevonden
Winter (2)
Filter niet gevonden
W SPHERE 4.0 RG
nike
Exclusief
Under Armour UA Storm Run Liner
underarmour
Exclusief
W FLEECE RG
nike
Exclusief