pic

Over ons

Top4Running is de thuisbasis van alle hardlopers. Of het nu gaat om de stad, de baan of het parcours, we voorzien je van perfect passende schoenen voor je hardloopsessie. Je vindt er ook een enorme collectie stijlvolle functionele kleding om hardlopen nog leuker te maken. Uiteraard bieden wij ook andere uitrusting aan, zoals rugzakken en zeer populaire sporthorloges. En omdat we geloven dat kwaliteit belangrijk is, bieden we alleen de meest geavanceerde en hoogwaardige apparatuur van geverifieerde wereldwijde merken. Dat kunnen we garanderen!

Er zijn een miljoen redenen waarom we hardlopen en een miljoen manieren om ervan te genieten. Of je nu wereldrecords probeert te breken of gewoon voor de lol rent, op de baan of in het bos, alleen of met je vrienden, regelmatig of slechts af en toe, één ding hebben we allemaal gemeen: het plezier van hardlopen. Als ervaren team van hardlopers weten we waar die vreugde om draait, dus we willen het vergroten en met iedereen delen; om nog meer van ons aan het rennen te krijgen, onszelf te blijven verbeteren, ervan te blijven genieten.

Geschiedenis TOP4SPORT

2010

Top4Sport opgericht. Begin van onze samenwerking met Nike

2011

We gaan een samenwerking aan met 1e divisie voetbalclubs

2012

Gespecialiseerde Top4Football online winkel gelanceerd.

2013

Online winkels Top4Running en Top4Fitness gelanceerd

2014

De Top4Football-winkel werd geopend in Praag, de modernste winkel in Centraal-Europa die gespecialiseerd is in voetbal. Samenwerking met meer dan honderd clubs van de eerste klasse tot het regionale kampioenschap.

2015

Uitbreiding naar Slowakije. Top4Football winkel geopend in Bratislava. Premium Top4Running-winkel geopend in Praag. Samenwerking met de Tsjechische atletiekfederatie tot stand gebracht.

2016

Werd een partner van het Slowaakse nationale voetbalteam

2017

Uitbreiding naar Hongarije en Roemenië. Samenwerking met zeven eersteklas voetbalteams in Tsjechië en Slowakije.

2018

Uitbreiding naar Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Top4Street online shop gelanceerd.

2019

Top4Sport wordt een trots lid van 11TeamSports Group, de grootste voetbalspeciaalzaak in Europa