MID SEASON SALE - Bespaar tot 60% op geselecteerde artikelen WINKEL NU
Vltava Run: THE Relay Race in Europe

Vltava Run: THE Relay Race in Europe

1. 5. 2023 2 min. lezen

De Vltava Run is DE estafetteloop van Europa, 360 km lang door Tsjechië. Deze blog geeft u informatie over het evenement en een eerste indruk van de Craft collectie, die exclusief bij Top4Running verkrijgbaar zal zijn.

Ooit gehoord van de Moldau Run? Nee? Dan wordt het tijd! Vltava Run is DE estafetteloop van Europa. Elk jaar is het binnen 30 minuten uitverkocht. Spoiler: Ook dit jaar is het al uitverkocht, dus je deelname zal nog een jaar moeten wachten.

1

Top4Running is een van de belangrijkste partners van de Vltava Run. Wij zullen er zijn met twee ambassadeursteams en vertegenwoordigen de Top4Running community. Het evenement vindt plaats van 13 t/m 15 mei. De 360 km lange hardlooproute loopt door Tsjechië, start is in Šumava in het zuiden van het land, de finish is in de hoofdstad Praag. De extreem lange route is opgedeeld in trajecten van 10 kilometer.

Het gaat over paden over landweggetjes, door Šumava National Park, langs rivieren, door bossen, over heuvels met een prachtig uitzicht, naar beneden het dal in en door historische stadjes. Het wordt overdag gerund, maar ook 's nachts - een unieke ervaring!

Gallery

Top4running wilt dat alle lopers ongeacht hun niveau kunnen deelnemen en deze unieke ervaring kunnen beleven. Daarom zullen we onze 12-koppige teams bemannen met ambassadeurs van verschillende snelheden.

De officiële collectie wordt gelanceerd door Craft en is exclusief verkrijgbaar in de Top4Running store. Hier kun je een eerste blik werpen op het stijlvolle onderstel:

Gallery


RACES EN WEDSTRIJDEN