RUN THE SALE: Kortingen vanaf -25 % op alle geselecteerde producten -- days --:--:-- Nu kopen
Our Brand Credo: Go Faster. Together.

Our Brand Credo: Go Faster. Together.

2. 8. 2021 2 min. lezen

Sneller door de kracht van het team. Wie we zijn en waar we in geloven.

2021 is ons jaar, het Top4Running jaar. We willen alle lopers laten zien wie we zijn en waar we in geloven. Het is tijd om een ​​statement te maken over ons als merk.

Waarom? Omdat we niet zomaar een hardloopwinkel zijn. We zijn verschillend. Omdat wij hardlopen, geven we om hardlopers en geloven we in onze kracht om hardlopers ten volle te ondersteunen - niet alleen met uitrusting, maar ook met de magie om deel uit te maken van ons team.


We '"spreken" hardlopen. We brengen hardlopers bij elkaar - van de weg, tot de atletiekbaan, van een olympische atleet tot een ambitieuze hardloper. Of het nu gaat om het beheren van een modderig of steil pad, het maken van snelheidsintervallen op de baan of het beheersen van je dagelijkse wegtraining. We zijn er om je overal en altijd te ondersteunen, omdat we echt geloven in de kracht van het team. We weten dat elke hardloper uniek is, maar we hebben allemaal één gemeenschappelijk doel en dat is sneller worden.

fsfef


Onze merkcampagne brengt deze eenvoudige boodschap over: we verenigen lopers uit de verschillende disciplines (weg, baan, trail) en landen (Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Oostenrijk) en dat de gezamenlijke kracht, het team, de kracht is die elke afzonderlijke loper om sneller te gaan.

We willen alle lopers uitnodigen om met ons en onze ambassadeurs mee te gaan op deze reis. De beste optie is misschien niet langer om je pad alleen te volgen, de beste optie is om als een team te rennen. We bieden je niet alleen de beste schoenen en racetanks, we zijn een gemeenschap van artsen, voedingsdeskundigen, trainers en experts en we weten dat alleen de steun van het team de kracht heeft om je sneller te maken. We zullen er altijd zijn om je naar het volgende niveau te ondersteunen.

Ga mee op reis #GoFasterTogether

Instagram