END OF SEASON SALE! Kies uit meer dan 5300 producten Nu kopen
Laatste release: ASICS Metaspeed Sy +k

Laatste release: ASICS Metaspeed Sy +k

6. 5. 2022 2 min. lezen

De langverwachte Metaspeed Sky+ werd gelanceerd tijdens het briljante ASICS Meta Time Trial-evenement in Malaga. Met een grotere hoeveelheid ASICS Turbo-schuim en een geoptimaliseerde carbonplaat is dit de snelste schoen in het ASICS-universum. Vind hier alle informatie over de nieuwe belangrijkste functies.

De langverwachte Metaspeed Sky+ werd gelanceerd tijdens het briljante ASICS Meta Time Trial-evenement in Malaga. Na de succesvolle lancering van de Metaspeed Sky vorig jaar en de waanzinnig positieve feedback, verzamelde ASICS de ervaringen van topsporters en gebruikte hun feedback om het productontwerp verder te verfijnen en de Metaspeed Sky nog sneller te maken. De Metaspeed Sky+ is 205g licht (Amerikaanse maat 9 voor heren).

1

Wat is er nieuw?

MEER TURBO.

De Metaspeed Sky+ heeft een nog grotere hoeveelheid ASICS FF Blast™ Turbo-schuim in de voorvoet. Zo geeft de hardloopschoen je nog meer energie en een extra bounce bij elke stap die je zet.

MEER AANDRIJVING

De carbonplaat is aangepast om je paslengte te vergroten. De geoptimaliseerde plaatpositionering met meer schuim eronder verbetert je hardloopeconomie en duwt je naar een nieuw persoonlijk record.

2

BELANGRIJKSTE NIEUWE FUNCTIES

Verbeterde pasvorm: het opnieuw ontworpen bovenwerk zorgt voor een meer meegaande teenspreiding en een betere grip op de middenvoet. We hebben deze update gebaseerd op feedback en testen van topsporters.

MOTION WRAP™ MESH: Dit lichtgewicht bovenmateriaal biedt geavanceerd ademend vermogen, comfort en een meer ondersteunende pasvorm.

Bijgewerkte middenzoolgeometrie: een nieuwe zijwandgeometrie in de voorvoet helpt vervorming onder controle te houden en zorgt voor een meer voortstuwende teen.

Verbeterde demping: deze schoen heeft ca. 4% meer FF BLAST TURBO™-schuimtechnologie dan het vorige model.

Geoptimaliseerde plaatpositionering: de plaat is hoger en vlakker in de tussenzool geplaatst om meer voortstuwing te leveren voor een Stride-type hardloper.

3

 


PRODUCTLANCERINGEN