RUN THE SALE: Kortingen vanaf -25 % op alle geselecteerde producten -- days --:--:-- Nu kopen
Laatste release: adidas Adizero Adios Pro 3

Laatste release: adidas Adizero Adios Pro 3

20. 6. 2022 3 min. lezen

adidas Adizero Adios Pro 3 - De nieuwste en snelste Adidas wedstrijdschoen voor lange afstanden van halve marathon tot marathon is er!

De nieuwe elite speed hardloopschoen van Adidas is er eindelijk: Adizero Adios Pro 3!

Shop hier in de T4R-Store!

Het begon allemaal met Peres Jepchirchir's wereldrecord in Praag 2020 in de Adios Pro 1. Sindsdien is de hardloopschoen continu ontwikkeld met feedback van elite hardlopers, wat heeft geresulteerd in de Adizero Adios Pro 3 - momenteel de snelste schoen in de Adizero-familie voor lange afstanden.

“Het is een eer om veters aan te trekken en te trainen in de nieuwste Adizero-schoen. We hebben het voorrecht om uit eerste hand te weten hoe effectief de Adizero kan zijn als het gaat om tijd en prestaties, dus het was spannend om de Adizero Adios Pro 3 te proberen. Ik heb echt de snelheid en de tractie van dit model gevoeld. Ik hoop dat ik mijn prestatieniveaus kan blijven verhogen terwijl ik blijf trainen en racen in de Adizero Adios Pro 3.” – Amanal Petros, Adidas Athlete, Duits recordhouder op de halve marathon en marathon.

1

Belangrijkste feiten

De Adizero Adios Pro 3 is de ultieme wedstrijdschoen voor lange afstanden van halve marathon tot marathon, gemaakt om hardlopers naar een hoger niveau te tillen en records te breken. De Energyrods 2.0 in de tussenzool van de snelle schoen zorgt voor een unieke hardloopervaring. Het bovenwerk is extreem licht en ademend voor optimale ondersteuning en snelheid. De superlichte schoen weegt slechts 213 gram.

Gallery

Wat is er nieuw?

  • ENERGYRODS 2.0 - Koolstofenergiestaven die voorheen gescheiden waren, zijn nu een enkele structuur voor harmonieuze stijfheid. Ingebed in de tussenzool en parallel aan de middenvoetsbeentjes, om hardlopers energie terug te geven.
  • Lightstrike Pro foam – De tussenzool bestaat uit twee niveaus veerkrachtig Lightstrike Pro-schuim, dat lopers demping en energieteruggave biedt om hen te ondersteunen tijdens langere races, variërend van halve tot hele marathons.
  • Nieuw bovenwerk - Nieuw lichtgewicht bovenwerk, ontworpen om raceklaar te zijn en ondersteuning te bieden aan atleten waar ze dat het meest nodig hebben.
  • Continentale rubberen buitenzool – Het silhouet helpt lopers op het goede spoor te blijven en is gebouwd met een continentale rubberen buitenzool met grip om bochten in een snel tempo te nemen.
  • Gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede materialen – Dit product is gedeeltelijk gemaakt van een reeks gerecyclede materialen - slechts één oplossing die adidas helpt om alle nieuwe polyester uit te faseren en een einde te maken aan plastic afval.

Houd je ogen open in de Top4Running-winkel. De Adizero Adios Pro 3 zal zeer binnenkort te koop zijn!

Shop hier in de T4R-Store!

3