END OF SEASON SALE! Kies uit meer dan 5300 producten Nu kopen
Kerstcadeaus voor hardlopers om mee te scoren

Kerstcadeaus voor hardlopers om mee te scoren

14. 11. 2021 5 min. lezen

Cadeaus voor hardlopers of hardloopklassiekers en gadgets voor hobbyisten en professionals. Lees verder voor cadeautips en win op eerste kerstdag.

Welke kerstcadeaus zullen hardlopers in 2021 plezieren?


De dagen zijn korter, de winter is kouder, maar we hebben nog steeds een van de mooiste tijden van het jaar - Kerstmis. Heb je een enthousiaste hardloper of een professional in je omgeving? Laat je inspireren door onze 10 cadeautips voor liefhebbers van hardlopen en verspreid de vreugde! Er is nooit genoeg hardloopmateriaal.

1. Hardloopschoenen


Er is geen hardloper die nieuwe schoenen niet waardeert. Gewoon niet en punt uit. Het merk Nike heeft de Shield-collectie ontwikkeld met een waterdicht oppervlak, een groot ademend vermogen en reflecterende elementen voor regenachtig en koud weer. Maar er zijn veel soorten schoenen en elke loper heeft andere voorkeuren.

fgf

Nike Pegasus 38 uit de nieuwe Nike Shield collectie

2. Vooral in de hitte


Niemand wil ziek zijn, laat staan hardlopers. Daarom hangt de keuze van geschikte kleding ook samen met hardlopen in de winter. Schaf jezelf bijvoorbeeld een warme functionele muts, hoofdband of halsdoek aan. Deze accessoires helpen diverse verkoudheden te voorkomen en zouden in elke hardloopkast moeten staan.

3. Bereid je voor op de regen


Het weer is niet slecht, alleen een slecht geklede loper.  Dit geldt voor elk moment, maar in de winter nog een beetje meer. Je weet wel, kou, regen, sneeuw.  Door zulk weer besluiten veel hardlopers om het hardlopen over te slaan. Dat is niet nodig! Het lichte en waterdichte jack is een ander voordeel uit de basisgarderobe van een hardloper. Naast bescherming tegen slecht weer, is het ook een mooi stukje design, dat vooral door vrouwen zal worden geapprecieerd. Het CRAFT Glide jack voldoet aan alle eisen, en daarom rangschikken we het onder de topcadeautips voor een hardloper.

gfgr

Onze Top4Running ambassadeur Martin Zajíc met de nieuwe Nike Shield collectie

4. Maak een einde aan blote enkels


Met zijn enkels bloot in de winter, kan de hardloper gezondheidsproblemen verwachten die het leven lange tijd ongemakkelijk kunnen maken. Koop speciale hardloopsokken die je enkels warm en beschermd houden. Een interessant en vrolijk alternatief zijn kousen, die je in verschillende kleuren kunt vinden. Opleving van de hardloopoutfit gegarandeerd!

5. In de werveling van de muziek


Elke hardloper heeft wel eens momenten dat hij gewoon geen zin heeft om te rennen. In de winter is dat dubbel zo erg.  Hoe motiveer je hem? Nou, muziek! Maar niemand wil verstrikt raken in de draden of het oortje moeten verstellen tijdens het hardlopen. Koop een speciale koptelefoon voor hardlopers en maak winterlopen aangenamer voor, maar niet alleen, hardlopers. Ze kunnen onderweg genieten van hun favoriete playlist.

6. Ingepakt voor op reis


Naast hardlopen doen hardlopers ook aan andere sporten en regeneratie. Naar de sportschool gaan, zwemmen, yoga, enz. Voor deze activiteiten heeft men aanzienlijk meer spullen nodig dan voor hardlopen. Kleren om je om te kleden, een handdoek, een bidon, persoonlijke bezittingen ... ach, er zijn er genoeg. Koop voor hardlopers een sporttas van een populair merk, waar ze al hun benodigdheden in kunnen stoppen.

7. Voor lange runs met uitrusting


De winter is de perfecte tijd voor lange duurlopen.  De meeste hardlopers verhogen het aantal kilometers dat ze lopen en beginnen zich voor te bereiden op de lente, het begin van het nieuwe seizoen. Het bezit van een zogenaamde camelbag, hydrovak of een rescue bag, zoals ze het noemen, is een noodzaak voor langere runs.  Een kleine hardlooprugzak met ruimte voor voldoende drinken, snacks en persoonlijke bezittingen, is uit veiligheidsoogpunt een heel goed ding om bij je te hebben.

Veiligheidstip Top4Running.com - Hoofdlamp voor elke run! Het wordt al snel donker en de loper moet zien en gezien worden op hetzelfde moment. Dit lampje bij de hand of op je voorhoofd hebben is een noodzaak en kan letterlijk levens redden.

gfgfgr

Top4Running ambassadrice Ivana Kopková loopt 's nachts niet zonder hoofdlamp

8. Elke kilometer telt


Hardlopen met de telefoon in je hand is erg onpraktisch en storend. Maar hoe houd je bij hoeveel km je hebt gelopen? Koop een hardlopers sporthorloge. Wij bieden een breed scala aan sporthorloges van Garmin en Apple. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste functies van het horloge te kiezen - GPS, hartslagmeter, berekening van de herstelperiode? Er zijn er veel.

9. Geef een STORY


Emil Zátopek, Miloš Škorpil, Scott Jurek, Kilian Jornet, SPARTAN van Joe de Sena, Finding Courage van Lenka Vacvalová. Termen die wijdverspreid zijn onder hardlopers, en die bijna iedereen motiveren om sneakers aan te trekken en te gaan hardlopen. Koop voor hardlopers een boek over ongelooflijke hardloopprestaties en mooie verhalen, geschreven door hardlopers zelf. Het is het beste om na een hardloopprestatie te regenereren met een boek in de hand!

10. Hardlooptrucs


Hardlooptrucs zijn onder andere speciale sportvoeding of regeneratie. En wie houdt er niet van lekker drinken en ontspanning? Geef een Edgar Powerdrink cadeau, een drankje dat de hardloper de energie geeft die hij nodig heeft om te rennen zonder zijn maag te belasten. Kies voor een massage of een wellnessweekend in de bergen voor regeneratie en rust voor lichaam en geest.

Zo, je kent de 10 tips voor hardlopers en pro lopers al. Nu hangt het alleen nog van jou af, maar wij weten dat je met geen enkele van de bovenstaande tips de fout in zult gaan. Heb je iets uit deze lijst gekozen? Laat het ons weten en deel de vreugde met ons, we zullen blij zijn met je feedback!

Our Instagram

We wensen alle hardlopers en niet-hardlopers het allerbeste, zowel op de baan als in je persoonlijke leven.

Beste cadeaus voor hardlopers