END OF SEASON SALE! Kies uit meer dan 5300 producten Nu kopen
Go Faster. Together. Races

Go Faster. Together. Races

13. 9. 2021 3 min. lezen

Dit jaar zal Top4Running meer kilometers lopen dan ooit, omdat je het Black Team in verschillende internationale races zult zien, en je kunt meedoen om met ons mee te lopen. Blijf lezen om te ontdekken hoe.

Halve marathon Barcelona - 17.10.2021


Halve marathon in Barcelona? Wij zijn erbij - en jij?


Schrijf je in en beleef samen met ons weer een échte race. De Dreams Mitja Marató Barcelona biedt je een geweldige kans om jezelf een nieuwe uitdaging te stellen na dit waanzinnige jaar, om je volgende persoonlijke record te verslaan of gewoon om je allereerste hardloopuitdaging mee te maken. We zullen er zijn met een groep lopers die samen sneller willen lopen, elk met onze eigen uitdaging. We zullen uit alle delen van Europa komen, en je kunt ons herkennen omdat iedereen het Black Team t-shirt zal dragen volgens onze filosofie: Go Faster. Together.

Dit is de beste halve marathon in Spanje, en we willen ook dat jij de beste bent in welk doel je jezelf ook hebt gesteld. Waar wacht je nog op?

Aanstaande 17 oktober, ga de uitdaging aan!
De eDreams Halve Marathon Barcelona wacht op je: 

Inschrijving

Beste selectie van schoenen om het te lopen

Marathon Barcelona - 7.11.2021


De plaats waar we de geschiedenis zullen schrijven. We zullen verschillende lopers begeleiden met Top4Running pacers uit heel Europa om de grote uitdaging aan te gaan: Ga Sneller. Samen.

Als Kipchogue in de Breaking 2 zul je zien hoe verschillende pacers één loper helpen om zijn droom waar te maken, en Barcelona is de beste plek om dat te doen. De meest internationale stad om te rennen, waar je alle steden zult zien in deze 42km 195m en alle toeristische plekken zult ontdekken waar je onvergetelijke inspanning beloond zal worden.

Je kunt ook deel uitmaken van het Black Team in deze marathon. Hoe? U kunt de dag ervoor de ontbijtloop doen om uw lichaam te activeren, en u kunt een volledige marathon van hand tot hand met ons lopen. 
We lopen in verschillende groepen met verschillende tempo's, maar daar kom je pas een paar dagen van tevoren achter... Wat wordt jouw tempo in Barcelona?

Komende 7 november, geniet van Barcelona Marathon!
De Zurich Marathon Barcelona wacht op je.

Inschrijving

Beste selectie van schoenen om het te lopen

Marathon San Sebastián - 27.11.2021


Wist je dat dit de oudste marathon van Spanje is en nog steeds het snelste record voor vrouwen is?
We zullen ontdekken of het waar is. We zijn op zoek naar de snelste marathonloper die we in het Zwarte Team kunnen hebben (Man of Vrouw), en San Sebastián is de beste plek in het noorden van Spanje om je persoonlijke lat te verbrijzelen.
Stel je een solide groep lopers voor, die je van de start tot het einde zullen pushen om in de buurt van de professionals te komen. Zeker, je zal veel moeten trainen maar... Waarom doe je niet met ons mee? 

We zijn op zoek naar mensen die zich hebben ingeschreven voor de snelste marathon van Spanje en die deel willen uitmaken van ons team met volledige uitrusting van Top4Running, Top4Running tend toegang, VIP start, VIP warming-up toegang en genoeg moed om zijn/haar PB in de marathon echt te verbreken.

Aanstaande 27 november staat jouw marathon PB te wachten!
De Zurich Marathon San Sebastián wacht op je.

Inschrijving

Beste selectie van schoenen om het te lopen