END OF SEASON SALE! Kies uit meer dan 5300 producten Nu kopen
De nieuwe Nike team collectie - exclusief bij Top4Running

De nieuwe Nike team collectie - exclusief bij Top4Running

16. 2. 2021 2 min. lezen

Rust jezelf en je team professioneel uit voor de volgende wedstrijd

Ken je het probleem dat professionele atleten altijd de coolste en nieuwste uitrusting hebben, maar dat jij het  gevoel hebt dat je seconden of centimeters verliest omdat je jezelf niet op je gemak voelt in je wedstrijdkleding?

We lossen het probleem op met het presenteren van de nieuwe Nike teamcollectie, die alleen verkrijgbaar is bij Top4Running!

"Kleren maakt de man" - en atleet! Met de nieuwe Nike teamcollectie kun je eindelijk je wedstrijdkleding naar een hoger niveau tillen!

Alleen hier bij Top4Running bieden we je de gloednieuwe Nike-outfits in veel verschillende kleuren, net op tijd voor het Olympische jaar - en er is zeker ook iets voor jouw club!

Bekijk het hier!

We waren al in staat om Nele Weßel, Duits vice-kampioen U20 op de 800m, en Julius Lawnik, 3e op de Europese kampioenschappen en meerdere malen Duits kampioen op de 1500m, te overtuigen van hun nieuwe kleding en ze te winnen voor een shoot!

Hoewel Nele vooral overtuigd is van de kwaliteit van het materiaal, zegt Julius meteen dat het "de beste teamkleding is die ik ooit heb gehad!"

feeffd

Maar of je nu rent, sprint, springt of werpt - we hebben de juiste stijlen voor elke discipline, maat en voorkeur! Ga gewoon naar onze site en stel een arrangement samen voor jou en je team of laat je kosteloos adviseren door onze experts.

Koop nu!

Op verzoek kan de kleding ook bedrukt worden met het clublogo of andere losse items!

Voor vragen zijn wij persoonlijk ter plaatse bij een groot aantal kampioenschappen en te allen tijde te bereiken via e-mail: sales@top4sport.com van maandag t / m zondag!