Beste kerstcadeaus voor hardlopers

Beste kerstcadeaus voor hardlopers

12. 12. 2022 3 min. lezen

Kerstmis staat voor de deur en we geven je graag ideeën voor de beste kerstcadeaus voor hardlopers. Geschenken waar elke hardloper dol op zal zijn - gegarandeerd!

Kleine cadeautjes

Hoe maak je winterlopen leuker? Houd je gevoelige lichaamsdelen zoals je nek, handen en hoofd warm met handschoenen, nekwarmers, hoofdbanden, of een hoed. We offer you each one of these accessories in our Top4Running version.


Een musthave om de achillespezen in de winter warm te houden hoge sokken, die we hebben genoeg kleuren en stijlen om uit te kiezen.


Voor baansporters die veel tijd in hun spikes doorbrengen is een ideaal cadeau: de zoolbeschermer KEYENA KEY ONE.
We willen allemaal gewoon gezond blijven. Een krijgen foam roller, massage sticks, en recovery balls zal je helpen je benen wat losser te maken na hard hardlopen.
keyena

Grotere cadeaus

Somber weer en minder daglicht vragen om een hoofdlamp, om uw zichtbaarheid en veiligheid op de wegen en trottoirs te garanderen.

Winterkleding collecties van populaire merken zoals Nike, ASICS, adidas en On Running zijn op maat gemaakt voor de koudere maanden om hardlopers warm en behaaglijk te houden.


Wintertraining betekent veel kilometers en daar kunnen hardlopers maar beter voor tanken! Ga naar onze Sport Nutritie sectie en kies uit vele supplementen, energierepen en gels. Producten van maurten zijn favoriet bij veel afstandslopers.


Een handig accessoire voor lange afstanden is een running backpack, zogenaamde "camelbak", of hardloopvest. Ze bieden een plek voor drankjes, sportgels en persoonlijke spullen. Grotere rugzakken hebben voldoende ruimte voor het opbergen van extra hardloopjacks en -shirts.

nike shield

Speciale cadeaus

Waar wordt elke hardloper blij van? Nieuw paar hardloopschoenen!


Vooral stukken uit limited editions, zoals de adidas ADIZERO BOSTON 11 Berlin Marathoner, stukken uit samenwerking Puma with Tracksmith – Puma Deviate Nitro Elite Racer x Tracksmith, of de droom van elke sprinter – Nike Air Zoom Maxfly spikes.


Handige geschenken zijn schoenen van deNike Shield Pack verzameling. Ze zijn waterafstotend en niet-glad, waardoor ze ideaal zijn voor hardlopen in de winter.


Elke actieve sporter die zich wil verbeteren, zal een sporthorloge. Het is betrouwbaar, biedt veel functies, trainingsindicatoren en kan ook voor extra motivatie zorgen die soms nodig is.

boston 11

Lees je dit vlak voor kerst?

Als je echt niet weet welk cadeau je moet kopen of als je dit leest op een moment dat levering voor Kerstmis niet gegarandeerd is, maak je dan geen zorgen. We staan achter je!

CADEAUBONNEN

Ze zijn geweldig, omdat ze meer dan eens zullen plezieren - wanneer de hardloper de bon krijgt, wanneer hij/zij het droomstuk kiest en wanneer de goederen worden afgeleverd 😊 Kies een cadeaubon ter waarde van 20, 50, 100, of 200 EUR.


WINKEL CADEAUBONNEN

Wij zorgen voor onze klanten en daarom hebben we nu een verlengde retourperiode - tot 15 januari 2023. Aarzel niet en haal je cadeaus nu!

We wensen je een mooie kerst.