ASICS Superblast - Ambassador Review

ASICS Superblast - Ambassador Review

8. 12. 2022 2 min. lezen

Ren op een ander niveau met de nieuwe ASICS Superblast. Onze Ambassador Leon vertelt over de nieuwste ASICS hardloopschoen en wat het verschil maakt voor de ASICS Novablast en Metaspeed Sky+

ASICS Superblast: de eerste indruk!

Toen ik de schoen voor het eerst aantrok, vielen mij direct drie dingen op.
1) De ASICS Superblast is extreem licht.
2) De ASICS Superblast heeft een extreem goede pasvorm - hij voelt zeer comfortabel aan op de voet en is niet te groot en niet te klein.
3) De materialen van de ASICS Superblast zijn van zeer hoge kwaliteit en je voelt je direct comfortabel in deze hardloopschoen.

ASICS Superblast: wat maakt het verschil?

De ASICS Superblast zorgt bij elke stap voor een significant trampoline-effect. Deze is veel sterker dan in de ASICS Novablast. De nieuwe Superblast is niet hyperveerkrachtig, maar geeft een hobbelabsorberend, soepel stromend loopgevoel dat goed overgaat in een voorwaartse voortstuwing. Verder zorgt de schoen ervoor dat je je ook bij langere runs later veel frisser voelt, zodat je nog lang een krachtig en energiek hardloopgevoel krijgt. Zo wordt elke training nog leuker!

ASICS Superblast: De review na 2 weken!

De nieuwe Superblast van ASICS is een zeer goede trainingsschoen, die naar mijn mening bijzonder goed gemaakt is voor lange duurlopen en ook snelle sessies met een langer tempo. Maar ook voor herstelruns is de Superblast een prima metgezel om energie te besparen. Dankzij de comfortabele demping heb je altijd een gevoel van steun en voorkom je blessures, ook bij hoge trainingsvolumes.

Voor beginnende hardlopers is de ASICS Superblast ook een geweldige raceschoen en zal hij helpen om nieuwe beste tijden te behalen.

Koop de nieuwste ASICS hardloopschoen - ASICS Superblast - nu bij top4running.nl 

Winkel nu!