Asics Sunrise Red

Asics Sunrise Red

13. 1. 2021 2 min. lezen

Beweeg je lichaam. Verhef je geest.

Bijna geen enkele campagne in de lopende sector werkt zonder dat de inhoud "nog sneller loopt" of "nog verder loopt". Meestal gaat het om een schoen die je sneller maakt met nieuwe technologie of waarmee je lange afstanden kunt lopen. De nieuwe Sunrise Red-collectie van Asics trekt de aandacht van de lopers naar iets anders, eigenlijk iets veel belangrijkers.

Gallery

Meer beweging voor mentale fitheid

Vanaf 13 januari introduceert Asics een heel pakket hardloopschoenen in de nieuwe stijl van Sunrise Red. Er komen de Novablast, de Gel-Nimbus 23, de Gel-Kayano 27 en de Gel-Cumulus 22 in een opvallende oranje tint geïnspireerd op de zonsopgang. De connectie komt niet uit het niets: de zonsopgang als symbool van hoop zorgt voor een positieve mindset en motivatie om zelfs in sombere tijden te bewegen. Dit is waar Asics de kloof overbrugt tussen training en mentale fitheid - de kern van deze campagne.

Zelfs de oude Romeinen erkenden het verband tussen actief bewegen en geestelijke gezondheid. Gebaseerd op "anima sana in corpore sano" (een gezonde geest in een gezond lichaam), wil Asics ook de positieve invloed van fysieke activiteit op de geest benadrukken met het Sunrise Red-pakket en mensen motiveren om te sporten met alle voordelen van dien.

En laten we eerlijk zijn, elke hardloper kent het gevoel dat je je hoofd een beetje meer leegmaakt bij elke stap die je zet.

Koop nu

sunrise red

Doe iets goeds met de hashtag #SunriseMind

Door bij zonsopgang te rennen, kun je niet alleen iets goeds voor jezelf doen, maar ook een goed doel steunen in het proces. Voor elke hardloop selfie die op sociale media wordt gepost met de hashtag #SunriseMind, doneert Asics twee pond aan de liefdadigheidsorganisatie "Mind" voor geestelijke gezondheid in de sport.

En nu is het jouw beurt: zet je wekker voor morgenochtend, trek je hardloopschoenen aan (liefst in Sunrise Red) en ren richting zonsopgang.
Je lichaam zal je dankbaar zijn - zowel fysiek als mentaal.

Volg de #SunriseMind campagne