SUMMER SALE: meer dan 3000 kortingen Ik wil korting
Asics GEL-KAYANO™ 28

Asics GEL-KAYANO™ 28

30. 6. 2021 2 min. lezen

Veel comfort, zelfs tijdens lange runs met de GEL-KAYANO™ 28.

Veel comfort, zelfs tijdens lange runs met de GEL-KAYANO™ 28.

De GEL-KAYANO™ 28 zorgt voor een stabiele pas en een zachte landing zonder snelheid te verliezen.

Of je voet nu de neiging heeft voor pronatie of je maximale verlichting verwacht tijdens je lange runs, je hebt je ideale metgezel al gevonden met de GEL-KAYANO™ 28 van Asics.
Deze schoenen zijn de perfect dagelijkse hardloopschoen, met een combinatie van comfort en ondersteuning. Voor zowel competitieve als recreatieve hardlopers.

Gallery

Asics GEL-KAYANO™ 28

Bij het kiezen van een nieuw paar hardloopschoenen spelen veel factoren een belangrijke rol. Een aantal factoren waar elke hardloper rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste hardloopschoen:

* Wat is de lopende werklast? De occasionele jogger stelt andere eisen dan een marathonloper.
* Waar ga je meestal hardlopen? De ondergrond speelt een grote rol bij het kiezen van de juiste hardloopschoen, want er zijn geschikte hardloopschoenen voor asfalt en bosgrond.
* Smaak is heel persoonlijk en ook het design en de prijs van de hardloopschoen zijn doorslaggevend bij het kopen van de juiste sportschoen.

Wij helpen je in een paar stappen de perfecte hardloopschoen te vinden.

 

Test hier onze Schoenzoeker.

Heeft u de juiste hardloopschoen voor u gevonden? Word dan onderdeel van de eerste wereldwijde Asics Live Study.

Asics introduceert de ASICS Uplifter in 2021. Met behulp van een combinatie van gezichtsscantechnologie en zelfonthulling, stelt ASICS alledaagse atleten in staat om de impact van sport op hun eigen geest te zien met ASICS Uplifter. Dit zal de impact van verschillende sporten vastleggen in 10 emotionele en cognitieve statistieken, en laten zien hoe ze de stemming en hersenfunctie beïnvloeden.

Beweeg je geest, verhef de wereld!

Kom meer te weten!