END OF SEASON SALE! Kies uit meer dan 5300 producten Nu kopen
35e ASICS Oostenrijkse damesloop - Schrijf je nu in!

35e ASICS Oostenrijkse damesloop - Schrijf je nu in!

20. 4. 2023 2 min. lezen

Op 4 juni 2023 vindt de 35e ASICS Austrian Women's Run plaats. Schrijf je nu in en beleef de grootste vrouwenrace van Europa.

Dit jaar vindt de ASICS Austrian Women's Run (AÖFL) weer plaats in het Wiener Prater onder het motto #WeRunToMove. Met meer dan 20.000 starters uit bijna 100 verschillende landen is het het grootste hardloopevenement voor vrouwen in heel Europa. De ASICS Austrian Women's Run staat voor sfeer, motivatie en lef!

Klik hier om te registreren!

Al 35 jaar is deze hardloopklassieker voor dames veel meer dan hardlopen alleen. Het doel van de Women's Run is om vrouwen en meisjes te inspireren voor hardlopen. Het gaat om acceptatie en zichtbaarheid van vrouwen op alle gebieden van het leven. Vrouwen kunnen het verschil maken - samen.

AAWR2023

"Mijn missie was om vrouwen en meisjes enthousiast te maken voor hardlopen. 35 jaar later blijf ik dit doel nastreven", zegt Ilse Dippmann, oprichter en organisator van de AÖFL.

Alle vrouwelijke hardlopers kunnen op 04 juni 2023 deelnemen over 5 of 10 km. Daarnaast zal er 5 km Nordic Walking zijn.

AAWR 2023

5km

Of je nu je eerste 5km wilt lopen of je PB wilt aanvallen: het 5km parcours is een prachtig hardloopparcours door het Wiener Prater, het is vlak en voert door de groene natuur. Onderweg wordt je toegejuicht door bands, publiek en drumgroepen die voor een fenomenale sfeer zorgen. De 5km is tevens het internationale vrouwenparcours en het hoofdparcours van de AÖFL.

Ook al draait het bij de race niet alleen om presteren, toch zullen enkele powervrouwen laten zien waartoe ze in staat zijn. Allereerst Gladys Chepkurui uit Kenia, die in 2021 het parcoursrecord over de 5 km vestigde met 14:49 min.

AAWR2023

10 km

Is 5 km te kort voor jou? Ga dan voor de dubbele afstand! Ga de uitdaging aan en laat je inspireren door de geweldige sfeer om de 10 km te lopen.

5 km Nordic Walking

Wil je niet hardlopen maar toch meedoen? Schrijf je dan samen met je vrienden in voor de 5 km Nordic Walking cursus!

Dus waar wacht je op? Trommel je vrienden op en schrijf je tot 26.04.2023 in voor de ASICS Austrian Women's Run 2023!

Klik hier om te registreren!

Gallery

Ook dit jaar is Top4Running weer partner van de ASICS Austrian Women's Run. Tijdens het damesloopweekend van 3 juni t/m 4 juni 2023 krijg je alle stuks van de nieuwste ASICS collectie in de verkooptent op de Festwiese.

We kijken er naar uit om je te zien!


RACES EN WEDSTRIJDEN