Verbanden en beugels

Elleboogbandage, sportbandages, hardloopbrace - dit zijn accessoires die helpen bij het stabiliseren van gewrichten en spieren tijdens de training. Dankzij hen kunt u zelfs rennen als u last heeft van lichte blessures . Bandages en orthesen uit het Top4Running aanbod zorgen ervoor dat geen enkel deel van je lichaam overbelast wordt tijdens het sporten. Ze zijn gemaakt van materialen met vriendelijk leer. Zelfs gezondheidsproblemen zullen je er niet van weerhouden om te gaan hardlopen.

Het is een professioneel hardloopaccessoire , dat handig zal zijn tijdens kleine runs en vermoeiende. Bestel ze vandaag nog en wees klaar voor elk type run!

Sportbandage - in welke omstandigheden is het nuttig?

Een sportbandage kan helpen om de spieren goed vast te zetten. Dit is de voor de hand liggende keuze voor snij- of schaafwonden rond gewrichten. Het verband wordt als comfortabeler beschouwd dan de pleisters die gemakkelijk loskomen.

Maar bovenal helpt een sportbandage om voldoende spierspanning te behouden . Om deze reden leggen hardlopers het vaak profylactisch op hun benen of armen wanneer ze zelfs maar een klein ongemak beginnen te voelen.

Een hardloopbandage heeft meestal de vorm van een elastische band die wordt gedragen over de spieren of gewrichten die ondersteuning nodig hebben.

Hardloopband - compressie om hardlopers te helpen

Terwijl het verband lichte compressie biedt, werkt een compressieband voor een arm of een been als typische compressiekleding . Dit betekent dat het een iets sterker effect heeft op het lichaam van de hardloper en er een merkbare druk op uitoefent.

Dergelijke accessoires zijn vooral handig voor degenen die voor hun spieren willen zorgen . De loopband houdt ze in de juiste positie en beschermt tegen schokken. En dit vergemakkelijkt zeker hun regeneratie. Het lichaam reageert op druk, ook met extra bloedtoevoer naar de spieren. Hierdoor worden ze beter gevoed en blijven ze langer vers.

Voor veel mensen is steun ook psychologisch . Dit is wat er gebeurt als je een polsbandje omdoet dat na een blessure weer helemaal fit wordt. Hardlopen in een drukband is comfortabeler - je voelt dat iets je been of arm extra stabiliseert.

Hardloopbrace - hoe de gewrichten ondersteunen tijdens het sporten?

Een kniebrace kan het weer veel gemakkelijker maken om weer te gaan hardlopen. Voor hardlopen wordt een uitgebreidere armband omgedaan, meestal vastgemaakt met klittenband. Zijn taak is om het gewricht in de juiste positie te stabiliseren en plotselinge bewegingen te voorkomen die de normale beweeglijkheid van het gewricht te boven gaan.

De hardloopkniebrace is relatief zacht . Uitgebreidere, hardere stabilisatoren, die direct na ernstige blessures worden gebruikt, zijn niet geschikt voor sport. Het lopen in een orthese is echter alleen comfortabel als u kiest voor een product dat is gemaakt van materialen die het gewricht ventileren.

Elleboogbeschermers - zijn ze nuttig tijdens hardlooptrainingen?

Hardlooppads kunnen ook handig zijn tijdens de training. Ze op uw handen leggen is preventief. Elleboogbeschermer helpt bij vallen. Vooral degenen die vaak in het veld trainen worden aan zo'n gevaar blootgesteld.

Uitglijden op natte of oneffen oppervlakken kan ertoe leiden dat u op uw ellebogen landt en uzelf verwondt. Pads minimaliseren het risico . Ze zijn ook een onmisbaar accessoire voor mensen die terugkeren naar het hardlopen vanwege handblessures.

Bandages en orthesen uit het Top4Running aanbod liggen voor u klaar. Wacht niet met uw bestelling!

Toon meer Sluit
Filtr

Geen producten gevonden!