Dames hardlooprokjes

Hardlopen in een rokje? Natuurlijk! Bij Top4Running vind je een grote selectie aan sportrokken waar het heerlijk in rennen is. Berijd het puur op de golf van een vrouw!

Hardlooprok - Waarom er een kiezen?

Hardlooprokken voor dames hebben verschillende grote voordelen. Ze zijn ontworpen voor comfort tijdens zowel korte als lange runs op de weg en ook in het terrein.

  • Ergonomische pasvorm: Ontwikkeld door 3D-technologie. Het garandeert maximale bewegingsvrijheid bij het bergop, bergaf en op vlakke oppervlakken.
  • Ademend, zweetafvoerend, thermoregulatie: Hardlooprokken hebben ook de basiseigenschappen van hardloopkleding.
  • Energie voor vrouwen: hardlooprokken voor dames kunnen ook een typisch vrouwelijk element zijn dat je zelfvertrouwen kan vergroten tijdens moeilijke runs. Wees trots om een vrouw te zijn en ga nieuwe uitdagingen met gratie aan!
  • Shorts als back-up: Ben je bang dat je rok zal uitrollen en iemand meer zal zien dan je wilt? Geen angst! Bij Top4Running vind je rokken met gevoerde shorts. Ze voorkomen wrijving aan de binnenkant van de dijen en beschermen ook tegen detectie van ongewenste gebieden.

Probeer iets nieuws en krijg een hardlooprok

Hardlopen is een plezier, maar je overwint ook jezelf, maakt nieuwe persoonlijke records en gaat over je grenzen. Stap uit je comfortzone in de selectie van hardloopkleding en krijg - nog steeds ongebruikelijk - een hardlooprok. Bijna elke hardloper heeft kleurrijke hardloopschoenen en lichtgevende hardloopsokken, maar een hardlooprok is iets origineels!

Hardlooprokken bij Top4Running

Hardlooprokken worden steeds populairder. Ze zijn stijlvol en praktisch en je kunt helemaal vrij zijn. Koop vandaag nog de hardlooprok van je favoriete merk en ren voor een nieuw hardloopavontuur!

Toon meer Sluit
Filtr
Merk
adidas (1)
adidas Terrex (1)
Craft (6)
Dynafit (3)
Nike (1)
S/LAB (1)
Salomon (1)
Under Armour (4)
Filter niet gevonden
Prijs
Zwart
(6)
Roze
(4)
Paars
(2)
Rood
(1)
Oranje
(1)
Blauw
(1)
Wit
(1)
Bruin
(1)
Grijs
(1)
Filter niet gevonden
Maat
L (10)
XL (5)
XXL (1)
32 (1)
34 (1)
36 (1)
XS (12)
S (13)
M (14)
Filter niet gevonden
Los (1)
Standaard (9)
Strak (8)
Filter niet gevonden
Casual (3)
Fitness (2)
Golf (1)
Hardlopen (16)
Filter niet gevonden
Duurzaamheid (7)
Filter niet gevonden
Trail (8)
Filter niet gevonden
Ademend (7)
Functioneel (13)
Reflecterend (1)
Filter niet gevonden